I vores optik er der naturligvis ingen tvivl. Vi er ubetinget byens mest kompetente og professionelle lortefirma – nok også bedre kendt som Odder Kloakservice.


Hos Odder Kloakservice løser vi alle udfordringer med kloakken, og som autoriseret kloakmester udfører vores kompetente medarbejdere alle mulige og umulige opgaver for både private, erhverv og kommune.


I og omkring Odder er – En Lille Skid Bedre – vores slamsuger med døgnvagtsservice, kendt af de fleste. Men viften af vores medarbejderes kompetencer og de opgaver, vi løser hos vores kunder, er meget bredere.

 

Vi graver huller alle mulige og umulige steder og udover autorisation til alle former for kloakarbejde med etablering, renovering, reparation og slamsugning, har vi blandt andet også uddannede struktører, er certificeret til professionel rottebekæmpelse og installation af rottespærre. Desuden er Odder Kloakservice godkendt til at udføre strømpeforing af kloakrør, etablere løsninger til seperation af regnvand og spildevand samt LAR-løsninger.


Men vi udfører også TV-Inspektion, anlægsarbejde, støbearbejde og rottebekæmpelse.


Odder Kloakservice er etableret som familievirksomhed i 1988. Jan Tang, som ejer og driver Odder Kloakservice i dag, har været med helt fra starten og overtog virksomheden fra sin far i 1994.


Odder Kloakservice udfører primært opgaver i og omkring Odder og Odder Kommune men kommer også i området fra Aarhus Syd til Solbjerg mod vest Ørting mod syd.


Odder Transportservice er desuden en del af Odder Kloakservice.