Beklager – men rottebekæmpelser er ikke (længere) for amatører. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, det kan være noget rigtigt l***, hvis I har fået rotter - eller har tegn på rotter og derfor er nødt til at ringe efter Odder Kloakservice.

 

Og faktisk SKAL I ringe til os, da vi er certificeret til rottebekæmpelse, men det er samtidig vigtigt at påpege, det ikke er noget, vi har bestemt.

 

Det er nemlig blevet dikteret fra EU, at amatører ikke længere må bekæmpe rotter. Rottebekæmpelse må udelukkende foretages af professionelle og certificerede rotte- og skadedyrsbekæmpere - men det betyder så også, at vi derfor løbende er forpligtet til at opdatere vores professionelle viden om rottebekæmpelse.

 

Fra 1. januar 2016 har forbyggende rottebekæmpelse med fx gift ikke længere været tilladt i henhold til EU´s regler på området.

 

Det betyder derfor væsentlig større risiko for, at rottebekæmpelse først sættes i værk, når det er for sent, og rotterne for alvor har etableret sig. Det er nemlig første ved den egentlige etablering, de første tegn på rotternes tilstedeværelse reelt viser sig.

 

Fakta er, at hvis der første er rotter, er der også næsten altid skader. Derfor er det i dag endnu mere vigtigt, at holde endnu mere øje med tegn på rotter, end det nogen sinde har været.

 

Derfor er det absolut en stor fordel at fokusere på andre forebyggende foranstaltninger.

 

Hos Odder Kloakservice er vores montører fx uddannet til autoriseret installation af rottespærre, der er en særdeles effektiv metode til at holde rotterne væk.

 

Ved den mindste tvivl ring da hellere til Odder Kloakservice end gang for tidligt - end en gang for sent!