Højvandslukke

Er du klar til det næste skybrud i Østjylland?
Se hvordan du undgår vand i kælderen

Det sker desværre oftere og oftere, at det regner så ekstremt, at huse og kældre oversvømmes. Det er til stor gene for beboerne, når der opstår vand i kælderen gennem kloakrørene, og det koster mange penge i genetablering og oprydning.

Med en kloakspærre/højvandssikring fra Urban Water Solutions, kan du slappe af mens uvejret raser udenfor.

Afspil video om uws
højvandslukke

En kloakspærre er en højvandsikring, der sikrer, at der ved store regnskyl ikke kommer kloakvand ind i dit hus og i din kælder. Systemet lukker naturligvis af sig selv ved en oversvømmelse, og det åbner automatisk op, når hændelsen er overstået. Og det helt uden at bruge strøm.

Produktet er patenteret og udviklet af danske ingeniører og smede, med ønsket om at lave et driftsikkert, robust og enkelt system, der er let at installere. Det gør at vi kan holde prisen nede, da systemet med 98% sandsynlighed kan installeres i din eksisterende brønd.

Hvorfor vælge en højvandslukke?

✔️ Lavet af rustfrit stål

Højvandslukken er lavet af metal, hvilket gør den meget modstandsdygtig overfor slid og angreb fra rotter.

✔️ Lukker også selvom strømmen går

Da lukkemekanismen er autodynamisk, lukker systemet selvom strømmen skulle gå. Systemet bygger på et patenteret mekanisk princip, hvor højvandet selv lukker for systemet, og åbner det igen når vandstanden falder.

✔️ Kan installeres i eksisterende brønde

Systemet er lavet til at kunne installeres i almindeligt forekommende brønde i Danmark. Er din brønd således allerede i orden, kan systemet installeres uden gravearbejde og på en brøkdel af tiden.

✔️ Installeres udendørs

Systemet installeres i brønden udenfor huset og der skal derfor ikke installeres lukkeanordninger ved hvert toilet og afløb. Det betyder minimal opsætning inde i huset.

✔️ Informerer dig via en APP

Systemet vil advisere dig via en APP i det tilfælde at højvandslukken er aktiveret. På den måde kan du selv følge med i dens status og tage evt. forholdsregler.

✔️ Mulighed for ekstra services

Systemet kan samarbejde med lukkeanordninger ved dine hvidevarer, så f.eks. din vaskemaskine og opvaskemaskine slukkes, i tilfælde af oversvømmelse.

✔️ Kan skaleres

Systemet fungerer både hos enkelthusholdninger, ejendomskomplekser og større industri.

✔️ Kan nemt flyttes

Afinstallation af systemet er lige så let som installationen, hvilket gør at systemet let kan tages op til serviceeftersyn eller flyttes med til din nye adresse, hvis du skal flytte.