Er kloakken stoppet, og står I i L*** til halsen? Eller måske har I på andre måder behov for at få suget spildmateriale væk med en altid forslugen slamsuger? Da kan vi garantere, vores chauffør rykker med kort varsel for at få løst jeres udfordring og opgave.

 

Vores moderne slamsuger har døgnvagtservice og arbejder altid energisk ud fra mottoet: En Lille Skid Bedre. Den er kendt af de fleste i Odders bybillede og sikrer, at det opsugede spildmateriale naturligvis bliver håndteret og opbevaret miljømæssigt korrekt, indtil vi afleverer det, hvor det hører til.

 

Bemærk - det er altid lettest og hurtigst at kontakte vores slamsuger direkte på mobilnummeret 4027 0857.


TV-Inspektion

TV-inspektioner kan ofte være løsningen, hvis der er nogle uspecificerede problemer med kloakken. Uanset om det drejer sig om rotteskader, mistede genstande, brud eller læk, er det sjældent problemer, der kan løses ved at tage en dyb indånding og selv stikke hovedet ned i kloakken for at inspicere.

 

Det helt rigtige alternativ med væsentligt større succesrate vil i stedet være at tilkalde Odder Kloakservice og vores moderne og teknologiske udstyr til TV inspektion. Vi kan nemlig ofte finde og lokalisere fejlen lynhurtigt, så den også kan blive udbedret hurtigst muligt - og naturligvis helt uden at kloakkens odour når at sætte sig i håret.

 

Vores TV-Inspektion kan også benyttes til professionel hjælp, assistance og håndtering til forsikringsskader.